Catering świąteczny

 

Menu 

Menu świąteczne wraz z cenami znajduje się poniżej. 

Jak zamówić? 

Zamówienia można składać telefonicznie pod numerem telefonu 793 554 660. Potrawy będzie można zamówić na porcje lub/i sztuki oraz na wagę. Ilość zamawianych produktów jest dowolna, nie ma minimalnej ilości potraw które trzeba zamówić.  Zamówienia przyjmujemy od 10 listopada 2020 do 20 grudnia 2020.

Odbiór i dostawa zamówień klientów indywidualnych 

Wszystkie potrawy będziemy dostarczać w dniu 23 grudnia 2020 (środa) o wcześniej umówionych godzinach. 

Potrawy będzie można również odebrać osobiście w lokalu, o wcześniej ustalonej godzinie w dniu 23 grudnia 2020.

Klienci firmowi 

Klienci firmowi zainteresowani cateringiem świątecznym proszeni są o bezpośredni kontakt pod numerem 793 554 660.

Menu

Barszcz czerwony

domowy 

15 zł/1 litr

Krokiety 

z kapustą

25 zł/1 kg

Domowe pierogi ruskie

ręcznie lepione

25 zł/1 kg

Boczek pieczony

w kawałku; do podania na zimno jako wędlina 

45 zł/1 kg

Rolada ze schabu z farszem pieczarkowym otulona boczkiem

w kawałku; do podania na zimno jako wędlina lub na gorąco z sosem

55 zł/1 kg

Oryginalny sos tatarski

szczególnie polecany do mięs na zimno

40 zł/1 litr

Łosoś w galarecie

półmisek

50 zł/1 szt

Domowy chleb z ziarnami

z mąki pszennej, żytniej, orkiszowej i ziaren 

10 zł/1 szt

Uszka 

z farszem pieczarkowym, lepione ręcznie

30 zł/1 kg

Domowe pierogi z kapustą kiszoną

ręcznie lepione

25 zł/1 kg

Domowe pierogi z białą kapustą

ręcznie lepione

25 zł/1 kg

Karkówka pieczona

w kawałku; do podania na zimno jako wędlina lub na gorąco z sosem

45 zł/1 kg

Wigilijna kapusta

z przecieranym grochem

25 zł/1 kg

Galaretki drobiowe

tradycyjne 

2,50 zł/1 szt

Tradycyjny śledzik 

w oleju z cebulką 

26 zł/1 kg

Sos 

do mięs na ciepło

9 zł/1 litr